Denne kjeksen kan du steke med en gang du har laget deigen. Kjeksene blir først harde etter at de er avkjølt, la de derfor ligge flatt til avkjøling så de beholder fasongen
Starter dette året med en oppskrift på enkle sjokoladekjeks. Første innlegget i januar 2015. -). Jippi. Disse er verken fancy/ekstraordinære/smaksbombeaktige i utseende eller på smak, men allikevel smaker de utrolig godt
Sprø på utsiden og akkurat passe myke inni. Ikke spør meg hvorfor vaffeljern. Noen ganger får jeg bare sprø innfall og når de sprø innfallene blir bra havner de her på bloggen
Legger du de i kjøleskap, så blir de ekstra gode og litt hardere (men fortsatt myke). Her får du noen skikkelig gode sjokoladekjeks, som ikke krever steking i ovn
5 minutter for litt myke. #oppskrift #kjeks #sukkerfri #glutenfri #melkefri #allergivennlig #barnemat #familiemat #supersunn #sjokoladekjeks 30 dager over, så på tide å komme tilbake til de vanlige blogg