Favoritten når det kommer til koteletter er kanskje ikke nakkekoteletter av svin. Men nakkekoteletter er proppfulle med smak og passer seg utmerket til en herlig søndagsmiddag
Mens gratengen er i ovnen, steker du kotelettene. Sett stekeovnen på. 2 nakkekoteletter. Sett stekeovnen på 200 grader. Når ovnen er klar settes formen inn og gratengen steker i 15 minutter. 2 nakkekoteletter
Ta stekepannen vekk fra platen. Årets første blogg handler om nakkekoteletter med tilbehør. Ha litt olje i en stekepanne, og stek grønnsakene på i noen minutter på god varme
De kan bakes, stekes, moses, gratineres, friteres og mye mer. Nakkekoteletter. Brun nakkekotelettene i stekepannen slik at de får en fin stekeskorpe på hver side
Stek kotelettene raskt på begge sider i en stekepanne i litt nøytral olje, på god varme. 20 minutter med forberedelser og 1 time steketid,. 4-6 nakkekoteletter. Spis & Nyt ♫ 4-6 nakkekoteletter
La dem så steke videre på middels varme i ca. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking4-8 poteter, avhengig av størrelse1 stor brokkoliCa. Rør innimellom og spe med mer fløte dersom det blir nødvendigSkrell stilken på brokkolien og del hele brokkolien på langs i 4-6 stykker, så er den klar til koking litt senereBegynn å steke nakkekotelettene når potetene har ca. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking
Jo lengre steketid, desto mørere kjøtt. Kotelettene skal ikke gjennomstekes. Stekes i stekeovn. Ovnstemperaturen er avhengig av hvor lenge retten skal stå i stekeovnen
Egentlig skulle disse kotelettene på grillen, men en regnbyge - helt uanmeldt - forstyrret den grillingen, så derfor ble kotelettene tilberedt på stekepannen innendørs
Mens de steker kan du gjøre klar nakkekotelettene i en annen stekepanne. Vi serverte blomkålrøstiene sammen med nakkekoteletter og bønner, men de passer også godt til andre typer kjøtt