Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
Ovnsbakt Pinnekjøtt med julekrydder og kålrabistappe. Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Kotteletter i ovn er virkelig å anbefale. Ha over aluminiumsfolie, og sett i stekeovn. Dette er en super søndagsmiddag, enten en skal ha gjester eller ikke
Det som er veldig greit med denne kaken er at den ikke trenger å stå i ovnen. Posted on 4. februar 2016 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Kaker, Syndige desserter
Legg de på bakepapir på et stekebrett og stek i ovnen i 5 minutter på 200 grader. Fantastisk godt tilbehør til mange retter, og fantastisk enkelt å lage
Sett ovnen på 220 grader. Mandelbunn. Smør 3 springformer Ø26 cm, og legg bakepapir i bunn. Smør papiret. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs