I dag kommer min oppskrift på kjøttboller. La kjøttbollene bli kalde før du legger de i tomatsausen. 2 boks hakkede tomater på boks. 1,5 glass med tacosaus på glass. Tapas del 1 finner du HER
Men det fine med tapas er at du trenger ikke ha varme retter for at det skal bli et fullverdig måltid, det er veldig mange retter som smaker likegodt kaldt
På fredag hadde jeg to gode venninner påtapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt. Jeg spiser generelt veldig lite kjøtt, men jeg prøver uansett å holde meg unna det på mandager
Hell over kaldt vatn, kok opp og la grønsakene koke seg møre. På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Kjøttpudding kan serveres på mange måter. eller kald til lunch/kvelds/ koldtbordet osv. lag kjøttpudding til koldtbordet, til tapas med stek tomatsaus til,
Jeg anbefaler på det sterkeste at all form for dip eller "kalde" sauser lages dagen i forveien for å få lov til å trekke smak i kjøleskapet før servering