Den litt syrlige rabarbraen balanseres godt med den søte marengsen og paibunnen. Her er oppskriften på en stor paiform, men oppskriften kan også deles og lages som små søte porsjonsterter
Ta kjelen av varmen og hell fyllet over den stekte paibunnen. Sitronkremen i denne paien ble nokså syrlig, men den søte marengsen gjorde at den smake mye mer balansert
Paibunn. Herlig terte med både søt og litt syrlig smak. Ta paibunnen ut av ovnen og avkjøl. Avkjøl tranebærfyllet i romtemperatur før du fordeler det over paibunnen i formen
Smaken er både søt og lett syrlig, og noe av det aller beste er å plukke bærene rett i magen. Det skal også sies at stikkelsbærbærene kan bli ganske skarpe på smaken hvis de ikke får med seg litt søtt og mildt tilbehør
Paibunn. Salt spekeskinke, blåskimmelost og søt pære er en fantastisk smakskombinasjon. Pai er fantastisk godt og denne oppskriften er en av favorittene våre