Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter. 1 pk paideig/butterdeig4 egg2 dl melk1 pk spinat - -(eller 5-6 terninger frosne)1 pk bacon2 dl ost1 løk3-4 champignonSalt og pepper. Forvarm ovnen på 200 graderFres bacon i biter raskt i en panne - legg til sideSkjær soppen i biter og løken i skiver og stek dette i baconfettet sammen med litt smør i et par minutter - legg til sideFordel deigen i en form og prikk bunnen med en gaffel - forstek i ca 10 minutter - ta ut formenVisp egg sammen med melk og tilsett saltRasp osten og ha dette i eggerørenHa løk, sopp og frisk spinat i formen og tilsett eggeblandingen - legg bacon på toppenStek i ca 30 minutter til egget er fast. 0 1 pk paideig
Pai er altså mettende, rask og praktisk mat som er perfekt å ha med i matpakken "dagen der på". Paideigen knas sammen og trykkes ut i en paiform som skal forstekes i 15 minutter på 220 grader. 4 egg3 dl melk2 finhakkede vårløk1 finhakket gul løk100g fetaost200g kokt skinke1 rød paprika1 ts basilikumDette helte jeg så i en avkjølt paideig (i formen) som jeg stekte videre i 30 min på 220 grader
Jeg laget paideig som jeg stekte i ovnen i ca. Smør og mel smuldres, så tilsettes ørlite sukker + vann, dette arbeides raskt sammen til en glatt deig (ikke for mye knaing her)
(Paideig med hvitt mel) (paideig med cottage cheese). Kok spinaten raskt. Fiskeutfordringen. dag 4. Vi syns det er vanskelig å spise nok fisk, så nå har vi
Du kan kjevle ut deigen og legge den i formen, men jeg synes det er enklest å trykke små klumper med deig rett i formen til hele formen (inkludert kantene) er dekket av et tynt lag med paideig