Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker), men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv
Etter rundt et kvarters kaving for å komme opp igjen, var både jeg og fisken opp fra gulvet. Og så skrelte jeg litt skall av eple og danderte, og gulleroten brukte jeg den store “blyantkvesseren” på
Mini fikk fiskepinnene servert med makaroni (selvfølgelig, favoritten) og hvit saus. Skjær fisken i mindre stykker, dypp i egg først, deretter vend i melet
Alle liker vafler - hvorfor ikke lage en PIZZAVAFFEL-variant til middag på torsdag. Onsdag er det på tide med litt fisk - jeg foreslår LAKS PANERT MED GRESSKARFRØ
Om du lurer på hvordan du kan få noen til å elske fisk, så er svaret panering. Det er hovedgrunnen til at jeg heller bruker meltyper laget av mandler, sesamfrø og havre fremfor den noe fattige hveten
Jeg var med på å sette ut garn utenfor Larkollen hvor vi var veldig heldige å få mye fisk. Ordentlig fish & ships av store fiskebiter med skikkelig sprøstekt skorpe er bare helt himmelsk