PannaCotta er superenkelt å lage og den smaker nydeleg med bær på toppen. Fordel på 4 skåler og la pannacottaen stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering
pannacotta med sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på pannacotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Pannacotta er en av de beste desserter jeg vet, det er en kjapp og lettlaget dessert uten for mange ingredienser, og den kan lages et par dager i forveien, den er grei å lage om man er to, eller om man er mange som skal spise dessert
Pannacotta med bringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Når pannacottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær
Pannacotta er godt og pasjonsfrukt er godt. Pannacotta med pasjonsfrukt er kjempegodt. Når du skal kjøpe pasjonsfrukt er det lurt å se etter noen som er litt rynkete i skallet og som gir litt etter for trykk
PannaCotta er en helt vidunderlig dessert. PannaCottaen kan selvsagt lages samme dag som den skal serverers, men husk at den trenger litt tid i kjøleskapet for å stivne
Pannacotta er en av de enkleste dessertene, og en dessert du kan lett variere. Pannacotta er gøy å lage, og varianten jeg har laget er med vaniljesmak, men toppet med deilig pasjonsfruktsirup