Parmesan med pesto oppskrifter

Luftig brytebrød med pesto og parmesan

Smør/pensle godt medpesto mellom bollene og fordel ost i mellom. Med MASSE meierismør. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca en time
Sunne bakepulverbrød med pesto og parmesan

Sunne bakepulverbrød med pesto og parmesan

Jeg lagde ett "vanlig brød" og ett som jeg toppet medpesto og revet parmesan. over pesto og dryss over revet parmesan før du steker brødene midt i ovnen i ca

LOFF MED PESTO OG PARMESAN

Smør pesto utover og dryss medparmesan. Her kommer oppskriften på en saftig og god loff som er stappet full av pesto og parmesan
Ramsløk pesto med valnøtter og rapsolje

Ramsløk pesto med valnøtter og rapsolje

Tilsett parmesanen og valnøttene som er blitt tørristet litt i panne først. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Hjemmelaget pesto på 1-2-3

Hjemmelaget pesto på 1-2-3

Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde

Pesto av ugress og urter

Pesto smaker godt sammen med pasta som her. Ha alt i glasset (eller blenderen) og blend med stavmikseren til alt er godt blandet og most
PESTO med basilikum ♫

PESTO med basilikum ♫

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pesto stjerne/ krans

Pesto stjerne/ krans

Ha pesto og parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Bland sammen basilikum, presset hvitløk, fersk parmesanost og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter

Grønnkål pesto

Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
hjemmelaget pesto

hjemmelaget pesto

Du kan smake til med salt selv, men om du skal ha pestoen som tilbehør til noe annet, må du huske at det ikke er så godt hvis den er altfor salt
Rød pesto

Rød pesto

Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Pesto i blender

Pesto i blender

til med mer salt. Pesto er en allsidig urtesaus som passer til både kjøtt, fisk, og vegetarretter. til med mer salt
Vegansk pesto

Vegansk pesto

Her har jeg brukt paranøtter istedenfor de svindyre pinjekjernene, og næringsgjær istedenfor parmesan i den klassiske pesto genovese
Lasagne al pesto alla genovese

Lasagne al pesto alla genovese

Ha over hvit saus, pesto, poteter, bønner og revet parmesan. Bland alle ingrediensene (basilikum, pinjekjerner, parmesanost, percorino og ekstra jomfru olivenolje) i hurtigmikseren