Jeg lagde ett "vanlig brød" og ett som jeg toppet medpesto og revet parmesan. over pesto og dryss over revet parmesan før du steker brødene midt i ovnen i ca
Pasta medpesto, parmesan og pinjenøtter. Rikelig med revet parmesanost. Her har jeg foreslått et halv glass medpesto, men ta gjerne i litt mer hvis du vil ha sterkere pestosmak
Tilsett parmesanen og valnøttene som er blitt tørristet litt i panne først. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Ha pesto og parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Bland sammen basilikum, presset hvitløk, fersk parmesanost og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Ha over hvit saus, pesto, poteter, bønner og revet parmesan. Bland alle ingrediensene (basilikum, pinjekjerner, parmesanost, percorino og ekstra jomfru olivenolje) i hurtigmikseren