Pinnekjott oppskrift oppskrifter

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm. Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Ingredienser
Superenkelt pinnekjøtt :)

Superenkelt pinnekjøtt :)

Jada, jeg BOR på østlandet, men jeg ER vestlending. Og hva spiser vestlendinger til jul. Pinnekjøtt, ja. Og hva gjør vi som er vant med maten
Pinnekjøtt med smak av honning

Pinnekjøtt med smak av honning

Grill pinnekjøttet og vend inn dressingen rett før servering. Smaker fantastisk med stekte poteter, salat og kålsalat/coleslaw
PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Sett gryten med kjøtt i ovnen og la den bare stå der i 2-3-4 timer, alt etter hvor høy temperaturen er
Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Påsken er her og det forbinder jeg med lam i ulike varianter…. og en hare eller to selvsagt. Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg
Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Beregn ca 400-500 gr pinnekjøtt dersom man ikke skal ha forrett. Legg pinnekjøttet i vann for rehydrere over natten før det skal spises
Pinnekjøtt (på min måte)

Pinnekjøtt (på min måte)

Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Del pinnekjøttsiden på langs mellom hvert ribbein eller kjøp pinnekjøttet ferdig oppdelt. Vann ut i rikelig med vann i ca
PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

I dag er det 20. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren. Tilbehøret ble noe annerledes enn jeg og de fleste pleier å servere til, men det var en ny og god vri som bare måtte prøves
PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

umamirik oppskrift, med en rik og balansert smak, med mye mindre saltinnhold enn. (Jeg har forandret noe i oppskriften for å sikre synergisk umami)
PINNEKJØTT i Crock-Pot ? Dampet i ØL

PINNEKJØTT i Crock-Pot ? Dampet i ØL

Rester av pinnekjøtt kan du bruke i en god fiskemiddag, oppskrift her,. eller en god betasuppe med pinnekjøtt, som du finner oppskrift på her 1,2 kg pinnekjøtt