Flat ut deigen med hendene og kjevle den grundig til en tyn pizzabunn. Legg den i en langpanne dekket med bakepapir og la pizzabunnen ligge og hvile i 20 minutter
anskje vi ikke lagde den tynn nok, eller kanskje vi ikke traff godt nok på «melblandingen» Uansett – her er oppskriften – som vi fant på bloggen som nevnt over
Legg osten i tynne skiver i stekepanne. Galetten kan brukes til ulike pålegg som syltetøy, egg, ost, kjøttpålegg, tacokjøtt, tunfisksalat, eller som en pizzabunn med ulike toppings
Du får tips om hvordan du på 2 minutter slenger sammen en sprø og tynn italiensk pizzadeig med kun mel, gjær, salt, olivenolje og vann. Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer). Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer)
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn