Reinsdyr og rype, er fantastisk mat. Dette magre kjøttet med viltsmak, blir aldri feil. Et slikt måltid passer godt nå som påsken snart er her, like mye som det smaker godt om høsten
PORTVINSAUS. Portvinsaus. Når man har slike fine råvarer som hjortefilet bør man helst behandle den med all respekt - så perfekt steking, en god saus, godt tilbehør er viktig - og godt drikke i glasset
Og vi fant på en oppskrift med rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt
Hjortestek med stuet rosenkål og portvinsaus fra desember 2011. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Nå har jeg riktig nok byttet ut den 'vanlige' brune sausen med en smakfull portvinsaus, kokte poteter er byttet ut med fløtegratinerte og grønnsakene håper jeg er litt mer spennende enn gulrøtter, erter og blomkål, som den ofte ble servert med