Pannekaker med rømme og solbærsyltetøy, prim og ekte smør med brunost. Mine "nordisk" inspirerte pannekaker serveres med rømme, syltetøy, prim, brunost, ekte smør, honning eller en kombinasjon av disse,
50 g karamellsaus eller karamell/dulce de leche på glass, eller faktisk Prim (hvis det fortsatt finnes. 50 g karamellsaus eller karamell/dulce de leche på glass, eller faktisk Prim (hvis det fortsatt finnes
Her jeg bor i Nord-Trøndelag er det nå prime time for å samle inn brennesle. Brennesle skal helst høstes på våren når de er unge, og da helst bare de første 10 cm av planten
Jeg har også funnet ut at prim og peanøttsmør er helt utrolig godt på loffeknekkebrød. Det er fullt mulig at jeg klarte å spise opp en stor boks prim og et helt glass peanøttsmør på knappe to-tre dager
På de bakerste er det én halvdel med prim og én halvdel med bare smør. Aller først, før jeg skriver noe mer og snakker meg bort, skal jeg komme med en liten anbefaling