Ha i majones, rømme, finhakket løk og kapers, og smak deretter til med salt og pepper. 3 ss majones 2 ss rømme eller naturell yoghurt (man kan bruke bare majones om man ikke tåler melkeprodukter, da kan det være lurt å ha i noen dråper lime eller sitron) 2 ts kapers 1-2 finhakket sjalottløk 1/2-1 ts salt nykvernet pepper Ha rødbetene i en ildfast form med aluminiumsfolie eller pakk de inn i aluminiumsfolie slik man gjør når man baker poteter
dill, syltede grønnsaker, rødbetsalat, rugbrød og alle typer marinert sild. Spis & Nyt med godt brød, hjemmelaget sennepsaus, litt rømme og rødløk - og ett glass Hellstrøm Aquavit ♫♫ ♥
for meg blir det ikke jul uten julebrød med hjemmelaget rødbetsalat eller lammerull. pisk sammen rømme og majones, vend inn krem og lake og ha i de resterende ingrediensene
Rødbetsalat. Tilsett like mengder rømme og majones, og smak til med agurklake, sennep og pepper. Jeg husker fra jeg var barn at frokostbordet i jula var noe av det beste med hele høytiden
Bland rømmenmed litt rødbetlake, smak til med salt og pepper. Serveres med en gang. Passer til kokt skinke, sylte, stekt eller røkt fisk eller som en liten forrett med brød til
Som tilbehør denne gangen har jeg laget en frisk og god rødbetsalat, en riktig julesalat med tørkede dadler og valnøtter, den passet perfekt til and, men er like perfekt til juleskinken og passer til det meste på julebordet