Det er nesten forbausande kor godt dei kalde kjøttrestane smaker, særleg med godt tilbehør. Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff
roastbiff, skinke, kalkun, ost, kjeks, frukt, fruktkompotter, kaker, karamellpudding, riskrem. Praktbordet var fylt med utrolig mange retter, sjømat, fisk, spekemat, mye svinekjøtt, pasta, vegetar, hjort, mye kaldt oppskjært kjøtt
Og fortsatte å spiste mine høye, nysmurte smørbrød (nei, ikke svett ost på tørt brød, vi snakker ferske rundstykker med roastbiff, laks, nespresso kaffe, twist og eplebiter med ferskpresset juice)
På Theatercafeen i Oslo hadde de blant annet oksemarg, roastbiff og kaviar på sitt spesialsmørbrød. Formkake med iskald is, toppet med varm marengs og servert med flytende sjokolade
Denne sellerisalaten ble servert til roastbiff. Når selleririoten har kokt i 12 minutter heller du de over i et dørslag og lar de kjøle seg ned under rennende kaldt vann
Den blir nemlig til en av mine favorittretter, saltbakt roastbiff av hjort. Restene kan serveres kald i tynne skiver, med rødløk, majones, grovmalt sort pepper og maldonsalt (eller annet godt flaksalt) på flatbrød eller nybakte rundstykker
Roastbiff av elgkalv med solbær-rømme. Ute blåste kalde vinder og den første snøen var kommet. Mat og vinklubben Smak hadde valgt årets første vinterdag til sin novemberfest