Start med å røre ut gjæren i vannet. Etter planen skal vi ha denne torsdag så da kan det jo være greit å lage noen rundstykker i dag slik at man slipper stress
Bland melet med de andre tørre ingrediensene, gjær, salt, hakkede nøtter og aprikos. Jeg er svært glad i grove rundstykker, og disse som er delvis basert på en oppskrift fra God morgen Norge, lager jeg en hel haug av og har i frysen
Det meste av pålegg passer, her servert med sprøstekte rødspettefileter og salat. Ikke fordi de innebærer mye jobb, men fordi jeg til daglig foretrekker grovbakst
Haverundstykker er lett å lage, og med ingredienser du mest sannsynlig har i skapet. Hva med en ekstra god lunsj i dag, eller litt bonus i matpakkene i morgen
I dag har jeg lagd deilige horn og rundstykker, kjekt å ha i fryseren. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte