Rypebryst saus oppskrifter

Rypesteg

og deretter steke rypebrystene slik at de serveres rosa. Resultatet ble en mør rypestek med veldig god smak og en fyldig og velsmakende fløtesaus

Rypebryst og rypeboller

Sausen kan lages før rypebrystene stekes. Er sausen for tynn, jevn den med litt maisennamel rørt ut i litt kaldt vann

Rypebryst med rypepostei og kreklingsaus

Rypebrystene krydres med salt og hvit pepper og brunes i panne. Sausen lager du ved å frese grønnsakene, som er kuttet i små terninger, sammen med krydder i en passe gryte
Skogsgourmet 2012

Skogsgourmet 2012

Rosastekte rypebryst med bringebærsaus, bacon- og kantarellrisotto. Steke rypebryst. Lag bringebærsausen

Rosastekt rypebryst i portvinssaus

Klipp løs rypebrystet fra skroget. Finhakk løk til sausen og stek den blank i smøret. Ha salt og pepper på rypebrystene

Rypebryst med champignon

La dette koke til en halvtykk saus. Stek baconet og rypebrystene på sterk varme i en jerngryte, til det begynner å få en gyllenbrun overflate

Rosastekt rypebryst med soppsaus

Imens kokes fløte og rømme sammen med kraft til sausen tykner litt. Ønsker du en litt tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann

Oves rypebryst

Saus. La sausen trekke ved svak varme i 1 time under lokk. Når rypene er flådd og renset, skjæres brystene ut med en skarp kniv