Salmalaks med sesamolje oppskrifter

Soyamarinert salmalaks med mango- og avocadosalat

Soyamarinert salmalaks med mango- og avocadosalat

Start med marinaden. Avslutt med et dryss nøtter/frø og koriander, om du ønsker. 125 g salmalaks, i tynne skiver. 2 ts sesamolje eller tahini, som jeg brukte. 125 g salmalaks. 2 ts sesamolje
Wok med hoisinsaus og salmalaks.

Wok med hoisinsaus og salmalaks.

sesamolje, tilsettes på slutten. Har du gasskomfyr er en wokpanne flott, men på vanlig komfyr går det like godt med vanlig stekepanne med høye karmer
Sashimi med ponzusaus (salma)

Sashimi med ponzusaus (salma)

Jeg liker salmalaks, og spiser den så ofte det lar seg gjøre. Salma sashimi med ponzusaus og forvellet miniasparges og granateple
Oppskrifter etter forespørsel!

Oppskrifter etter forespørsel!

Salmalaksmedsesamolje og sesamfrø. Denne middagen serverte vi med basmatiris. Laks. Stekt i panne. Thaisallad
Tataki

Tataki

Salmalaks eller tilsvarende er derfor perfekt. Rør godt og tilsett sesamolje og sesamfrøBland godt og juster med noen av ingrediensene etter smak
Dampet kveite med kinesisk soyasaus

Dampet kveite med kinesisk soyasaus

Selv hos oss har det nesten blitt en vane av å velge salmalaks, når vi skal ha fisk til middag. Til fisken lager du også en klar saus av blant annet sesamolje og soyasaus som helles over fisken før du topper til slutt med fersk ingefær, vårløk og koriander
Superdigg salat med kun 4 ingredienser

Superdigg salat med kun 4 ingredienser

Salmalaks. – Sesamolje. Ingen tilberedning, bare kutt opp korianderen, skjær laksen i biter og bland med salaten og dressingen, nam

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS

det må benyttes fersk laks (salmalaks er et sikkerstikk- ikke reklame). sesamolje. Laksesashimi med ponzusaus og mango- avokadoskiver
Sashimibolle med ponzusaus

Sashimibolle med ponzusaus

Dersom du elsker sashimi eller sushi og vil prøve en annen variant medsalmalaks, vil du elske denne morsomme sashimibollen
HJEMMELAGET POKE BOWL

HJEMMELAGET POKE BOWL

Hjemmelaget poke bowl Kokt ris, jeg kjøpte ferdigkokt sushiris men du kan også koke risen selv Grønnsaker, jeg brukte gulrot, agurk, purre og reddik Fisk, jeg har brukt salmalaks og marinert tunfisk Mango Edamamebønner Avokado Soya saus Syltet ingefær Wasabi Wakamesalat Om du ikke bruker ferdigkokt ris, koker du denne

Salmalaks og reinsdyrfilet

Originalen er med jordbær, banan og. Sesammarinert salmalaks. Jeg har byttet ut banan og kiwi med bringebær og blåbær og piffet den
Sashimi med hjemmelaget ponzosaus

Sashimi med hjemmelaget ponzosaus

Skjær salmalaksen i ganske tynne skiver. Server sammen med ponzosaus. 1 ts sesamolje. 1 ts sesamolje. Jeg elsker sashimi, faktisk er det noe av det beste jeg vet
Fredagsmys

Fredagsmys

Laksesashimi med soyadressing. Bland sammen soyasaus, limesaft, chilli, ingefær, sesamolje, sesamfrø og