Saus til grillet svinefilet oppskrifter

Sennepsglasert svinefilet

Sennepsglasert svinefilet

Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus. Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering
Svinefilet med rødvin og soyasaus

Svinefilet med rødvin og soyasaus

Det ble bare helt nydelig, jeg hadde steikt aubergine, paprika, squash og sukkererter til samt kokte poteter for jeg synes det er godt å kneke potetene i sausen
Men only

Men only

Sørg også for å ha gode mengder av barbequesausen og pensle spareribsen én gang i timen. Det er mulig norske kvinner blir fornærmet og føler seg tilbakesattlikestillingmessig, men

Ukemeny uke 28 – 7.-13.7.

Entrecote med norzolasaus. Men det er enda noen dager igjen og her er forslag til ny ukeplan. Laks med grønn saus
Raud svinefilet med grilla squash

Raud svinefilet med grilla squash

Sausen kan brukast kald, og er kjempegod til svinekjøt og til kylling. Eg serverte svinefileten med ein plommesaus og grilla squash
Svinefilet med bacon

Svinefilet med bacon

 Og siden vi ikke er så flinke på saus brukte vi rømme til. Lyst til å prøve, eller noe du lurer på. Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen
Grillet indrefilet av svin

Grillet indrefilet av svin

Sil av sausen og la stå på varmen i en halvtime til, ha saften av limen og nykvernet pepper i etter smak
Lammefrikassé

Lammefrikassé

Ha i smør og fløte i kraften og tilsett melblandingen ut konstant røring til du får en litt tykk og god saus
En sinnssvakt god og sunn lunsj

En sinnssvakt god og sunn lunsj

) + ekstra (saus, ketchup, sennep, salsa. Om du vil ha ost eller annet fyll i dem (keso eller smøreost er også godt som fyll) former du deigen til et ganske flatt rektangel, altså at du får en avlang firkant med to kortsider og en lengre side
Ukemeny uke 20/2013

Ukemeny uke 20/2013

Honningmarinert svinefilét med hasselbackpoteter, saus basert på stekesjyen, samt grillede tomaterLørdag
Glaserte sommerkotteletter

Glaserte sommerkotteletter

Legg et stekebrett under for å samle opp fett, som du kan bruke tilsaus/kraft om du ønsker. Jeg serverte bakt potet med rømme og stekte en grønnsaksblanding til