Seekh kebab oppskrift oppskrifter

Tapasmeny

Tapasmeny

Lettvint seekhkebab. April og mai er koselige måneder med blomster og trær som springer ut i blad og blomst, fuglene kvitrer, vi ser mer og mer til solen og snøen forsvinner
Noen av mine retter

Noen av mine retter

Min oppskriftseekhkebab finner du her. Seekhkebab med kikertstuing og aubergine. Chappal kebab. Min oppskrift på Pakora finner du her
Fargerik couscoussalat

Fargerik couscoussalat

Denne fargerike salaten passer fint til grillet kjøtt, men er også veldig godt som tilbehør til tandoori kylling og seekhkebab
Seekh kebab

Seekh kebab

Her er oppskriften. Dette nummeret var et temanummer med masse asiatisk mat, og blant alle de fristende middagsrettene valgte jeg ut en som het Seekhkebab

Samosa, Seekh kebab

Seekhkebab. Frityrstekes i varm rapsolje (ikke for sterk varme) og serveres med Tamarind og Date chutney
Namdag (kebaber og potetmelkake)

Namdag (kebaber og potetmelkake)

Krydderet jeg bruker er en blanding jeg kjøper på asiamat som heter "Seekhkebab" with garlic and ginger, fra Laziza international
Indisk på menyen

Indisk på menyen

og oppskriftenSeekhKebab fant jeg her. SEEKHKEBAB. Oppskriftene på Chicken Tikka Masala og Raita fant jeg på Trines Matblogg,