1 boks laktosefri kesam 3 dl lunket vann 2 ss fiberhusk 3 ss maizena 1 dl sukrin gold 2 ts kardemomme 50 g gjær (fersk) 6 ss rapsolje til baking 1 ts salt 1 pakke Semper fin mix eller mix
200 g glutenfritt fint mel (jeg har brukt semper fin mix). Disse wienerbrødene er veldig kjappe å lage, og passer perfekt til en søndags ettermiddag når man er litt fysen på noe godt
♥ 1 dl melk (ekstra lett) Eller laktosefri ♥ 2 egg ♥ 1/2 dl smeltet smør ♥ 2-3 ss sukker ♥ En klype salt ♥ 200 g semper fin mix ♥ 30 g rismel ♥ 30 g havremel (glutenfri) ♥ 1 ss solsikkekjerner ♥ 25 g gjær ♥ 1 ss maisstivelse ♥ 1 ss fiberhusk Fyll
80 gr Sempermix med fiber. 95 gr Sempermix. Denne ble en hit i hjemmet. Orginaloppskriften kommer fra Maison Mat &Vin bladet nr 4 2014 men jeg har som vanlig trikset litt
♥ 100 g smeltet smør ♥ 4 dl lunken ekstra lett melk ♥ 2 egg ♥ 1 pk tørrgjær ♥ 1 ss fiberhusk + 1 ss pofiber ♥ 2 ss maisstivelse ♥ 1 ts salt ♥ 1/2 ts sukker ♥ 2 ts timian ♥ Semper fin mix, 2 pakker ♥ Solsikkekjerner 25 g ♥ Linfrø 25 g ♥ 20 g havregryn (glutenfri) ♥ Pensles med ett egg og toppes med valmuefrø Fyll. Bruk èn pakke 500 g semper fin mix først
♥ 500 g Semper fin mix ♥ 50 g gjær ♥ 1 dl Maisstivelse ♥ 2 ss Rismel ♥ 4 ss Jyttemel ♥ 3 ss Pofiber ♥ 1 ss Fiberhusk ♥ 1-2 ss Sukker ♥ 1 1/2 ts Salt ♥ 5 dl Lett melk (laktosefri eller vanlig) ♥ 2-3 ss Fløte (laktosefri eller vanlig) ♥ 3 ss Olje ♥ 3 ss Smør, flytende Topp
1/2 pk fersk gjær2 dl lunkent vann1/2 ss honning1 ts maldonsalt1/2 sammenpisket egg2,5 ss olje, (jeg brukte oljen tomatene lå i)ca 250 g semper fin mix. 2,5 ss olje, (jeg brukte oljen tomatene lå i)ca 250 g semper fin mix
Tilsett vaniljesukker, matfløte , natron og sempermix. Om du vil kan matfløten erstattes av rismelk eller soyamelk, og smør med margarin uten melk og semper white mix med semper harvest mix
Ingredienser 1 pk semper grov mix 25 g gjær 4,5–5 dl vann 1 ss fiberhusk 2 ss linfrø 1 stk raspet gulrot 2 ss solsikkeolje, eller annen nøytral olje 1 ts bakepulver 1 ss honning 2 ss solsikkefrø/gresskarkjerner Fremgangsmåte Elt deigen […] 100 gram