I en anne bolle tar du og visper sammen sukker,salt, eggene eggeplommen og bakepulveret. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Lag iskrem ved å piske eggeplommer og sukrinmelis til eggedosis (jeg brukte en miksmaster). Slik lager du osteiskake med sitron og hvit sjokoladeglasur
Sjokoladeglasur. Ha både stangen og frøene i en kjele medeggeplommene, sukkeret og fløten. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Sjokoladeglasur. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens