Sjokoladeglasur med eggeplomme oppskrifter

Byens aller saftigste sjokoladekake med en frekk rømme/sjokoladeglasur.

Byens aller saftigste sjokoladekake med en frekk rømme/sjokoladeglasur.

I en anne bolle tar du og visper sammen  sukker,salt, eggene eggeplommen og bakepulveret. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

Sjokoladeglasur. Ha både stangen og frøene i en kjele medeggeplommene, sukkeret og fløten. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

Sjokoladeglasur. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne

Når kaken med sjokoladekremen har stått kaldt i et par timer kan du lage sjokoladeglasuren. Sjokoladeglasur
Smashkake

Smashkake

Sjokoladeglasur. I dag skal jeg friste dere med denne herlige og utrolig gode smashkaken.   Sett eggeplommene til side
Garantert suksess

Garantert suksess

Sjokoladeglasur. Eggeplommene kokes opp sammen med fløte og sukker i en tykkbunnet kjele. Mai er her, og med den en rekke kakeanledninger
Sarah Bernard i langpanne

Sarah Bernard i langpanne

Sjokoladeglasur. Lagde kaka i stor regulerbar kakekant, på størrelse med vanlig stor langpanne. Pisk deretter inn eggeplommene til en luftig smørkrem
Jordbærpikenes Snickerskake!

Jordbærpikenes Snickerskake!

Sjokoladeglasur. rør sammen eggeplommer, fløte og sukker. 6 stk Eggeplomme. 6 stk Eggeplomme. Jordbærpikenes Snickerskake
Ostesufflé

Ostesufflé

Banankake med peanøttkrem og sjokoladeglasur. Med nokså liten arbeidsinnsats og få ingredienser kan man trylle frem en feiende flott, luftig sufflé
Profiteroles

Profiteroles

Til sjokoladeglasuren smeltes sjokoladen sammen med kremfløte og melis over vannbad eller i en liten kjele på svak varme
Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne

Sjokoladeglasur. *Mal mandlene og bland med bakepulver. eggeplommer. igjen, til sjokoladeglasuren stivner. sammen med melis
Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne

1 eggeplomme. Bland alt det tørre og rør inn smeltet smør. Visp eggene litt og tilsett dem. Rør inn det varme vannet, og hell røren i en langpanne