Dagen etter piskes sjokoladefløten til hvit sjokoladekrem og sprøytes på muffinsene. Start gjerne kvelden i forveien med å gjøre klar den hvite sjokoladefløten
Pisk deretter marengsen stiv (Link til oppskrift på sveitsisk marengs kommer her). Topp moussen med friske bringebær og sprøyt litt hvit sjokoladekrem på toppen
Etter litt prøving og feiling oppstod denne oppskrifta, marengs med hasselnøtter og sjokoladekrem. Oppskrifta eg brukar på marengs er den eg alltid brukar
Jeg smeltet den hvite sjokoladen over vannbad og kokte opp fløten. Jeg har tidligere bakt rullekake hvor jeg bruker en hvit sjokoladekrem, og dette hadde jeg lyst til å gjøre nå også
Varm kremfløten til kokepunktet og la den avkjøle litt for du helder den over hakket sjokolade. Den er sprø utenpå, myk inni og toppet medsjokoladekrem, bær, hvit sjokolade og pistasj