Bland kaffe, fløteogmelkesjokolade i en bolle. Tilsett resten av melisen og visp godt til alt er blandet og du har en fin, jevn og luftig sjokoladekrem
Klar til og helle fløteblandingen over sjokoladen. Kok opp melk, fløte, sukker og chili. Sjokoladen smelter på tungen -og ender med 'ett lite sting' av hot chili
Jeg hadde ikke lyst til å blande sjokoladen inn i kremen helt, så jeg hadde den i en sprøytepose og putten tuppen av denne nedi kremen og klemte til litt sånn rundt omkring i kremen, slik at sjokoladen ble godt fordelt
Dagen etter piskes sjokoladefløten til hvit sjokoladekremog sprøytes på muffinsene. Det er viktig at sjokoladefløten står så lenge i kjøleskapet, ellers vil ikke sjokoladefløten la seg piske til tykk sjokoladekrem
Topp moussen med friske bringebær og sprøyt litt hvit sjokoladekrem på toppen. Ha mandlene i en blender eller bruk stavmikser og kjør de til en fin masse