Rull en halv skive skinke rundt hver asparges. Skrell aspargesen hvis skallet er tykt. 6 skiver moden skinke, norsk skinke, Parma, Serrano eller lignende. 12 friske grønne asparges
asparges med skinke og brie. Forrett. Knekk aspargesen i bunnen av stilken. 8 asparges. 8 skiver løvtynn spekeskinke. Kok aspargesen i ca 3 minutter. Lag bunter av 2-3 asparges (passer til forrett, som lunsj gjerne flere), og pakk de inn i spekeskinke (jeg brukte Serranoskinke). 8 asparges
Fin og enkel forrett og nå er det sesong. Noen skiver spekeskinke. Aspargessuppe. Denne er ofte veldig salt, i tillegg gir spekeskinken etter den er stekt en del salt (dersom man bruker norsk skinke)
Øverst til høyre er forretten, en salat med spekeskinke og asparges. Nordlanslefser, ambrosiabrød, havrekjeks, horn med ost og skinke, vaniljeboller, kanelsnurrer, pizza, bondebrød, focaccia og vafler både med og uten melk
Forrett, en symfoni av forskjellige oster, spekeskinke, oliven og ostesaus ♪♫. Gratis badehåndkler og ett ekstra pluss, de hadde fylt opp kjøleskapet med juice, melk, loff, smør, ost, skinke og 2 liter vann. Kalveschnitzel med 2 reker og 1 asparges ♪♫. 1 asparges
En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne her med asparges og skinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinke med litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett
Kutt asparges litt høyere enn Ridder-"kubbene" og surr skinkeskiven rundt. Kok skrelt asparges i rikelig saltet ( 1 ss pr liter vann) vann, ca. 2 asparges. 1 skiver spekeskinke
Enkel og raffinert liten forrett eller til lunsj med brød til. Anrett asparges, skinke og evt. 4-5 grønne asparges. 2 skiver god skinke (gjerne spansk). Skjær en 3-4 cm av i rotenden av aspargesene og kok dem i 3-4 minutter, legg dem over i så kaldt vann som mulig, da blir de sprø. 4-5 grønne asparges. 2 skiver god skinke (gjerne spansk)
Kan serveres som enkel forrett -eller som hovedrett med kokte nypoteter til. Har testet den med asparges og hollandaisesaus -og JA den smakte helt fortreffelig