Godt og sunt det er det viktigste jeg kan si om denne lille retten her, den er kanskje litt for mettende til en forrett, men som lunsj er dette utrolg godt
Røkelaks er populært som forrett eller som en lunsjrett, denne lille retten her smaker fantastisk godt på begge måter, med den nydelige eple/fennikelsalaten og den syrlige kremen på toppen
Slike lefseruller egner seg godt sammen med andre småretter på et tapasbord, nydelig som en forrett og som her, et lite kveldsmåltid sammen med et glass øl
Oppskrift på en nydelig forrett til 4 porsjoner får du her. 100 g røkelaks. 100 g røkelaks. Nå er det endelig sesong for hvit asparges, den de fleste forbinder med hermetisert asparges,
Dette kan også være en god forrett eller brukes som kanape. 200 g røkelaks, grovhakket. 200 g røkelaks. Det er november, det er mørkt og gråværet omslutter området der jeg bor
Så i kveld kjører jeg en myk oppvarming til selskapssesongen med disse enkle lakserullene som både kan brukes som apertif, fingermat eller til og med forrett
Neste gang skal jeg ha røkelaks på. De er fine til en forrett som her med spekeskinke. For noen dager siden kom jeg over denne oppskriften på et slags brød fra USA
Risotto med spinat, sprøstekt serrano, røkelaks og asparges. Forrett. Anrett røkelaks på tallerken, legg en skje risotto på, montér inn asparges, sprøstekt serrano og drypp over urteolje
Røkelaks formet som en rose, servert sammen med melba toast, salat og sennepssaus. Det jeg gjorde i løpet av de åtte timene jeg jobbet der var å dekke på noen av de siste detaljene, legge opp forretten, fylle på vann, rydde ut brukte tallerkener og bestikk, fylle på kaffe og til slutt vasket jeg opp litt