Ribben av lam legges på en langpanne i ovnen med litt vann i ca. Spareribs. 1/2 kg ribbe av lam. For at den tykke svineribben skal bli mør bør den først koke i ca
festmat med lam, fløtekantareller, høstmat, hjemmelaget lammekrydder, kjøttstykke på lam, kombinasjon av ribbe og pinnekjøtt, kosemat med lam, lam, lam med tilbehør, lammespareribs, lammekjøtt, lammekrydder, lammemiddag, lammesesong, ovnsbakte rotgrønnsaker, ovnsbakte rotgrønnsaker med norske epler, påskemat, rørte tyttebær, ribbe, ribbe av lam, sesongens råvarer, spare ribs, spare ribs av lam, stekte kantareller, stekte kantareller med fløte
Liker dere Spareribs. Da er lammeribs noe dere virkelig må prøve nå som sesongen for lam er her. Prøv vår oppskrift på lammeribs og kos dere med disse saftige, sprøstekte godbitene
Spareribsen legges i en stor kjele, tilsett så alle ingrediensene over og la gjerne stå over natten. Ta ut spareribsen og avkjøl (kan legges rett på grill om ønsket, men da bør du bruke aluminiumsfolie)