Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fette på andebrystet skal rutes opp før den stekes. I morgen skal dere få oppskriften på en litt sunnere dessert som dere kan nyte etter denne litt usunne hovedretten
Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Tilsett sesamolje i stekepannen sammen med stekefettet fra andebrystet. Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet
Stikk et steketermometer inn i andens tykkeste del. Server med kremet brokkolisalat (oppskrift her), croquetter (oppskrift her) og ovnsbakte cherrytomater (oppskrift her), appelsinsaus (oppskrift her) eller annet ønskelig tilbehør
Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Takk skal du ha Marit for oppskriften som alltid funker. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik