Steke andebryst oppskrift oppskrifter

Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Fette på andebrystet skal rutes opp før den stekes. I morgen skal dere få oppskriften på en litt sunnere dessert som dere kan nyte etter denne litt usunne hovedretten
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

 Varm opp olje og smør i ei stekepanne på sterk varme. Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus.  Andebryst med rotmos og rød saus
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Jeg stekerandebryst på følgende måte. Sett stekepannen på det høyeste, ha i olje og la dette bli varmt

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

  Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Andebryst

Andebryst

Stikk et steketermometer inn i andens tykkeste del. Server med kremet brokkolisalat (oppskrift her), croquetter (oppskrift her) og ovnsbakte cherrytomater (oppskrift her), appelsinsaus (oppskrift her) eller annet ønskelig tilbehør
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebryst

Andebryst

Men er inspirert av oppskriften til Wenche. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Takk skal du ha Marit for oppskriften som alltid funker. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus

Hvordan stekeandebryst ser du her. Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt