Men vil du ha "ordentlige" lavkarbovafler anbefaler jeg denne oppskriften. Men oppskriften under smaker bedre kalde om du feks skal ha vafler med på tur
De smaker jo ikke helt som vanlige vafler, og de er ikke kjempesøte, men godt var det nå uansett. 2 egg, skilt 50 g kokosolje, smeltet 5 ss sukrin/xylitol 100 g bokhvetemel 75 g maismel 75 g quinoamel (kan erstattes med mer maismel, men quinoa er veldig næringsrikt) 5 dl havremelk 1 ts bakepulver 2 ts kardemomme 1/2 ts vaniljepulver Steviapulver eller -dråper etter smak. 40/60) 1/2-1 dl vann Stevia etter smak 1/4-1/3 ts agar agar eller johannesbrødkjernemel 1 skvis sitronsaft. 40/60) 1/2-1 dl vann Stevia etter smak 1/4-1/3 ts agar agar eller johannesbrødkjernemel 1 skvis sitronsaft
På toppen har jeg blandet kesam, cottage cheese, et par dråper stevia vanilje og vaniljepulver til en vaniljerøre før jeg toppet med nektarinbiter og blåbær
plate – så er det ingen unnskyldning at man ikke kan spise vafler. ♥ 1 boks magerkesam ♥ Stevia vanilla creme (ca. ♥ 1 boks magerkesam ♥ Stevia vanilla creme (ca
Fordi mini ville ha litt banan på vei til barnehagen, men selvfølgelig ikke hele og da får jeg gleden av å jogge hjem med den i lomma – og vips så er den perfekt topping på vafler
Egg, kesam, stevia vanilje, (lyst) mandelmel, bakepro og kokosmel blandet sammen. Belgiske vafler. Den eneste grunnen til å kalle dem for det er formen, de kan selvfølgelig ikke måles med de ekte i smak – men fortsatt gode, proteinrike vafler
Denne oppskriften er forresten sukkerfri, jeg har nemlig begynt å bruke en del stevia i det siste som er en god erstatning til vanlig sukker, men jeg bruker fortsatt både honning (som inneholder så mye godt) og sukker, gjerne brunt og økologisk sukker i matlaging