Stuing oppskrift erter oppskrifter

Ovnsbakt klippfisk

Ovnsbakt klippfisk

 Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa. Lag stuing med en stavmikser
Lutefisk med ertestuing og bacon

Lutefisk med ertestuing og bacon

Legg boksen (innholdet) med tørkede erter i vann over natten. Før du serverer stuingen, varmer du den og har i en god klatt smør, en teksje karri, og to teskjeer sukker
Lutefisktid igjen

Lutefisktid igjen

Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av. tørkede grønne erter + smør, salt og pepper. poteter og gulrøtter, bacon som sprøstekes, lutefisk som dampes, og ertestuing akkuratt tilsatt litt karri
Chicken Pot Pie

Chicken Pot Pie

Bland godt sammen og kok opp til blandingen blir som en stuing. Bland sammen poteter, gulrøtter, løk og frosne erter
Lutefisk, runde 2.

Lutefisk, runde 2.

Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av. tørkede grønne erter + smør, salt og pepper. Lutefisk med ertestuing og bacon
Dypfrysing av grønnsaker

Dypfrysing av grønnsaker

Bønner og sukkererter forvelles hele og deles opp etter avkjølingen. Erter, sukkererter 1-3 minutter. Hvitkål, grovsnittet til stuing og supper 4-5 minutter. 2-3 minutter Erter. 3-4 minutter Hvitkål, grovsnittet til stuing og supper
Det grunnleggande

Det grunnleggande

Det beste tilbehøret til kjøtkaker, bortsett frå poteter og saus, er sjølvsagt ertestuing. Den måten du behandlar ertene på i denne oppskrifta kan brukast på alle tørre belgfrukter
Butterdeig fylt med skinke, sopp og baconstuing

Butterdeig fylt med skinke, sopp og baconstuing

Smak på stuingen når den er helt ferdig og juster med salt og krydder. Butterdeigsskålene kan lunkes litt i stekeovnen, men det er ikke nødvendig, fyll skålene med stuing og sett de på et fat og så serveres de mens de er litt varme
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Lagde glutenfri pastastuing med erter til. For å få en stuing tilsatte jeg litt olivenolje og soyamelk og krydret med den klassiske muskatnøtten
Svinekoteletter med soppstuing, confittomater  og ovnsbakte poteter

Svinekoteletter med soppstuing, confittomater og ovnsbakte poteter

Som tilbehør kan det meste brukes sammen med koteletter, poteter i alle varianter, surkål eller rødkål som har vært veldig populært hos oss, og erter, gulrøtter og andre grønnsaker etter smak og bekag, her er det kun fantasien som bremser
Hønsefrikassé for både haner og høns

Hønsefrikassé for både haner og høns

I mange kokebok-referansar er berre frikasseen omtala som fransk stuing/gryterett – normalt basert på ein kvit saus, ein klassisk bechamel-saus