Du kan tilsette hvilken farge du selv ønsker på sukkerpastaen, min ble rød denne gangen. Her er massen knall rød, den blir litt lysere når resten av melisen tilsettes
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
De sorte detaljene er sukkerpasta på tube fra Wilton (men fant ikke den runde lille tuppen min, så måtte bruke strjernetupp, og det ble jo ikke like fint, men men
o) Legger gjerne ut smørkrem-oppskrift jeg bruker til å dekke kaker med etc også, også tenkte jeg prøve meg på å lage marshmellowsfondant eller sukkerpasta en dag
Så er det jo opp til den enkelte om du vil bruke rød sjokolade og pynte med sukkerpasta hjerter, slik at de får Valentines preg eller om du vil gjøre dem mer nøytrale
Konsentrert, rød konditorfarge (Wilton). 4-500 gram sukkerpasta/fondant. For å lage et blodig fondantlokk til kaken, start med å kna rødfarge inn i 250 gram fondant
jeg glemte det da jeg kjevlet ut den rødesukkerpastaen. Dette for å unngå at sukkerpastaen skulle bulke seg nederst fordi jeg tok den på før kaken fikk "satt seg" og seget litt