Det finnes en del glutenfrieknekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Heimelaga (glutenfri) lomper kan du finne oppskrift på HER. ♦ Heimelaga knekkebrød med pålegg. Det er mange som har etterspurt ett innlegg der eg kommer med sunne, raske, enkle tips til lunsj / mat i lunsjboksen
De gir deg gode næringsstoffer som sunne fettsyrer, proteiner, mineraler og fiber. Fiberhusk brukes ofte i glutenfri bakst fordi det binder væske og sveller, og gir deigen en smidig konsistens
Nå er jeg sånn halvveis tilbake til hverdagen og skal som alle andre prøve å spise litt sunnere (jeg spiser stort sett veldig sunt, men julekosten må ut av systemet)
Monica startet Det Glutenfrie Verksted fordi hun selv opplevde at det var mangel på utvalg av glutenfrie og sunne produkter i butikken, samtidig som at hun var ute etter de gode smaksopplevelsene
Og tenker du litt på hva du putter oppi, er de også mye sunnere. Hvis du spiser glutenfritt har jeg delt oppskrifter på glutenfrieknekkebrød før, de jeg ofte baker til broren min