Jeg liker å tro at til og med muffins blir et lite hakk sunnere når det er grønnsaker i. Jeg elsker gulrotkake, og disse minner om det, bare med litt squash oppi også
Disse muffinsene med gulrot, ost og skinke falt i smak. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
Søte, saftige gulrotmuffins. Denne kakemiksen kan brukes til de aller fleste kaker og muffins man kan tenke seg, bare tilsett gulrot, sitron, eple, krydder, bær, tørket frukt, sjokolade osv
Kaloribehovet er stort, det er også behovet for sunne proteiner. Til tross for gumling av müsli med syltetøy, grove brødblingser, sild, sjokolade og for tiden også en fet og saftig gulrotkake + god middag hver dag, og vin… Jeg er tydeligvis så supersunn at fett og sukker ikke gir nok
Disse er veldig sunne, lette å lage og kjempegode. Noras gresskar-og gulrotmuffins. Jeg blandet inn litt revet gulrot, siden gresskar passer perfekt med gulrøtter, og de i tillegg gjør bakeverk ektra saftigeog gode
Muffins er ikke bare søte kaker og som cupcakes, men kan også være sunt og mettende. Til 300 gr røre brukte jeg 20 gr fersk spinat, 50 gr raspet hodekål og gulrot. Bland alt med en sleiv, fyll i muffinsformer og steke i 15 min på 220 grader midt i ovnen. 50 gr raspet hodekål og gulrot
Her har jeg brukt en oppskrift med litt "sunnere" ingredienser som gulrøtterer, nøtter og yoghurt. Du kan la fantasien råde når det gjelder muffins, først bakingen, så pyntingen etterpå