Finhakk hvitløk, ingefær og chili (husk å fjerne steinene slik at suppen ikke blir for sterk. Fikk lyst på noe spicy til middag i dag, så da ble det thai suppe
Hot suppe med kylling boller på asiatisk vis. Supper på 1-2-3, og de som skal koke leenge. 400 gr kylling kjøttdeig, 1,5-2 l kyllingkraft, 1 kinesisk hvitløk, 1 chili, 3cm ingefærrot, 3 vårløk, 2 gulrøtter, 1 boks kokosmelk, 2 paprika (rød-grønn), 1 søtpotet, gurkemeie, paprikapulver, salt, pepper evt koriander. Kok opp kyllingkraft, bland farsen med 1ts paprikapulver, 1ts gurkemeie, litt malt chili, litt reven hvitløk og litt reven ingefær. Finhakk resten av ingefær, hvitløk, chili uten frø-fres det i 1 ss olje. Supper på 1-2-3, og de som skal koke leenge. Tips en venn 06 i Supper på. 1 chili. 06 i Supper på
En velsmakende og varmende suppe for den kalde årstiden. Hvor "hot" du vil ha suppen kan du velge selv ved å tilsette mere varmende krydder, min suppe er ganske moderat, men veldig god
I en kasserolle har du 1,5 liter vann, en hel brokkoli delt i biter, en kvart purreløk, en kvart rød chili, en sellerirot skrellet og delt i biter, 4 terninger buljong (jeg bruker hønsebuljong) og et par laurbærblad
Tilsett hakkede tomater, tomater i mindre biter, tomatpuré, samt finhakket chili og hvitløk. Mos alt sammen med en stavmikser, tilsett vann, salt og pepper og la suppen putre et par minutter
Varm oljen i en kasserolle og tilsett løk, hvitløk, chili og de det andre krydderet. Fikk lyst på en god, varm og litt krydra suppe i kveld, og blant godsakene som ble med hjem fra julemarkedet var noen snabber med chorizopølse fra Hognamat