Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder og følger oppskrifta på pakken. Jeg har fast to typer til julefrokosten og her skal jeg dele oppskriftene med dere
Sursild. Det ble sursild og tomatsild. Sursild. 2 ts sursildkrydder. 2 ts sursildkrydder. Tomatsild. Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul
Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til
Tusen takk til herlige Fred Iversen for at du ba meg hjem for å lage sursild på kjøkket til kone Gro og deg selv, og takk for at du vil dele oppskriften
(oppskriften står på posen). Den tar vi i en senere oppskrift. 1 halv pose sursildkrydder. Mange oppskrifter viser til 7% eddik. 1 pose sursild eller pickleskrydder. Ta ut skivene med hullsleiv, og fordel i rengjorte, steriliserte glass (110 grader i stekeovn i 30 minutter, gjelder også for oppskriftene ovenfor). 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
SURSILD. Oppskrift på Tomatsilda vår finner du her. Sild er sunt og godt pålegg, som hører jula til. Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave
Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. Her kommer en oppskrift på sild med balsamico, løk og rødbeter