Jeg fant en oppskrift på nettet som ga inntrykk av at man enkelt kunne rute svoren og deretter grille de ferdig kokte knokene og få fin oppblåst svor - som en siste raffinert finish før servering
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på. Mot slutten kan du sette på grillen slik at du får sprø svor
Her finner jeg den beste oppskriften på suppe på svineknoke, sveler og kraft med mer. Steker og grillet kjøtt lar du hvile minst ti minutter under dekke før du skjærer dem opp
Jeg vet at jeg kanskje burde laget den fra "scratch" med svineknoke osv osv. Jeg tror at kjøttet hadde fått en bedre og mer karamelisert stekeskorpe om vi hadde grillet det, men det gjorde vi altså ikke
Skaff en lettsaltet svineknoke (Du finner de i de fleste butikker, koster ikke mye. Sett svineknoken i ovnen på 225 grader i ca. Etter to og en halv time bør svoren være nærme sprø, sett på grillfunksjonen på 250 grader og la det grilles til du ser det er blitt sprø svor