Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
- Rør sammen eggeplommene, kremfløten, tagatessen og vaniljepulveret i en kjele. 3 dl malte mandler (jeg maler mandlene mine i stavmikser - det skal ikke være fullstendig malt, jeg tar 50/50 mellomstore biter og knust)3/4 dl tagatesse6 eggehvitter1 ts bakepulverSjokolade til topping (jeg har prøvd meg på både 50% sjokolade, 70% sjokolade og mokkabønner - alt smeltet. 150 gram meierismør6 eggeplommer1 dl laktosefri kremfløte0,6 dl tagatesse 0,5-1 ts ekte vaniljepulver. - Sett ovnen på 160 grader- (Smelt først smøret til fyllet, for det må avkjøles før du tar det i bruk)- Pisk eggehvittene stivt- Når eggehvittene har blitt så stive at du kan ta bollen på hode uten at det faller ut, kan du helle tagatessen forsiktig oppi og røre det sammen- Vend inn de malte mandlene og bakepulveret forsiktig inn i blandingen- Ha blandingen oppi en kakeform- Stek den på nederste rille i ca
Ha i sukkeret eller tagatessen litt og litt, og pisk godt. Pisk eggeplommer og tagatesse. Bland gelatin/fløte blandingen og egg/tagatesse blandingen med kremen, bland det godt
Visp sammen egg, tagatesse og sukrin. Det finnes mange gode kaker og godteri man kan lage på lavkarbo, men er målet å gå ned i vekt gjelder det samme her som ellers i livet
Vi har brukt Tagatesse, så utfordringen blir å ikke ha for varmt jern og heller steke kakene lenge. Vi har fått flere henvendelser angående oppskrift på krumkaker nå før jul
Jeg bruker her sukrinmelis og tagatesse. LAVKARBO snacks og kaker. 250 g mandler (som du maler, jeg bruker beholderen til stavmikseren til å male mandlene) 5 eggehviter 45 g tagatesse 20 g Sukrinmelis 1 ts bakepulver. 5 eggeplommer 2-3 ss Tagatesse søtning 1/4 ts vaniljepulver (ekte vanilje , du kan også skrape ut innholdet fra vaniljestang) 1/2 dl kremfløte 75 g romtemperert meierismør (ekte smør, ikke margarin). 3 Kommentarer 250 g mandler (som du maler, jeg bruker beholderen til stavmikseren til å male mandlene) 5 eggehviter 45 g tagatesse 20 g Sukrinmelis. 2-3 ss Tagatesse søtning