Oppskrifter. Pad Thai er en thailandsk rett bestående av stekte risnudler med en spesiell saus (tamarind-saus), egg og kylling, reker eller en kombinasjon av disse
Skjær kyllingen i strimler og ha den i en stor gryte, stek med litt olje. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
Oppskriften er egentlig medkyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med curry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
thaikyllingsuppe. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. kylling, fisk, blåskjell eller skalldyr og bygge opp med grønnsaker som det
Jeg vet at det serveres pad thaimedkylling, svinekjøtt eller biff i restaurantene i Norge, men dette ikke av den orginale oppskriften og heller ikke så vanlig å se i Thailand