Tilberedning av lammelår. 23. 03. 2016 kl. 13. 37 i. mat. Ingen kommentarer. Hei. Mange spiser lammelår i påsken og her kommer en oppskrift på tilbereding av lammelår og tilbehør
Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
Tips til tilberedning av lammelår. 13. 04. 2017 kl. 16. 35 i. mat. Ingen kommentarer. Hei. Mange spiser lammelår i påsken og her kommer et tips på tilbereding og tilbehør til lammelår
Det mest ideelle er at kjernetemperaturen holder seg mellom 55-65 °C under tilberedningen. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted
Tilberedning. Kjøttkaker med makaronistuing -det er godt det. Alle husker mors eller bestemors kjøttkaker, du får jo kjøpt ferdig stekte også, men de man lager
Tilberedning av retten. Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina. Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper"
Vi fant ut at ved bruk av riktig temperatur og saltlake så slapp fisken både mindre væske og ble mindre missfarget av proteinet albumin som danner det hvite "skummet" vi ser ved tilberedning av laks