Tomatchutney oppskrifter

Hjemmelaget tomatchutney.

Hjemmelaget tomatchutney.

Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. (Beklager så mye det dårlige bildet, skal se om jeg får tatt et bedre siden)
Attention, please

Attention, please

Da kan du enten lage en tomatchutney eller gjøre som på Whistle Stop Café. Tomater er enkle å dyrke selv, men kun hvis du gir tomatplantene nok oppmerksomhet, stell, sol og varme
Tomatchutney

Tomatchutney

Men fra tid til annen blir noen av tomatene litt myke(som når mamma i huset er på ferie hjemme i Norge), og da er det greit å bruke dem til noe fornuftig ,som oftest blir de til hjemmelaget tomatsaus, men denne gangen ble de forvandlet til tomatchutney, noe jeg ikke angret på i ettertid
Tomatchutney.

Tomatchutney.

Dette er godt tilbehør både til fisk, kjøtt og på brødskiven. I disse juletider smaker den også godt på en brødblings med sylte
Tomatchutney

Tomatchutney

Når avlingen blir så stor at vi ikke greier å spise alt, lager jeg tomatchutney. Svigermor og svigerfar har et lite drivhus der de dyrker tomater om sommeren

Tomatchutney

Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Lag et kutt i tomatene og legg dem i kokende vann
PlommeChutney

PlommeChutney

æble- og tomatchutney. Tomatchutney er i øvrigt en glimrende erstatning for ketchup i burgere og som smørelse i sandwich
Kosemat

Kosemat

Så skal det fylles med avocadokrem, salat, stekte kyllingbiter, blankstekt gulløk, frisk paprika og toppet med tomatchutney…og gjerne et brød oppå der igjen om man er ekstra sulten, det var vi
Tomatconfit

Tomatconfit

Tomatconfit, tomatchutney, kandiserte tomater, tomatsyltetøy. kjært barn har mange navn. Dette er en av oppskriftene fra kokkekurset vi deltok på sist helg

Lammegryte

Mynte- og tomatchutney. Dette er en lammegryte med ”varme krydder",. indisk-pakistansk-inspirert. Del kjøtt i terninger/biter
Kosemat

Kosemat

Så skal det fylles med avocadokrem, salat, stekte kyllingbiter, blankstekt gulløk, frisk paprika og toppet med tomatchutney…og gjerne et brød oppå der igjen om man er ekstra sulten, det var vi

Panerte svinekoteletter

Serveres nystekte sammen med kokt ris, tomatchutney og salat. Bank kotelettene lett og dryss dem med salt og pepper