tomatsausgrunnoppskrift. Med denne oppskriften, litt ekstra løk, chili og bacon, har du straks tre andre berømte pastasauser å variere med, se nedenfor
Disse tomatsausoppskriftene finnes jo i tusentall, og mange er gode, men denne sverger jeg til. Oppskriften er hentet fra Familiekokeboka til Tom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen
Eit glas med tomatsaus er slettes ikkje dumt å ha ståande i kjøleskapet. For å laga to middagsporsjonar med tomatsaus (ein til å eta med ein gong, og ein til å setja i kjøleskapet) treng du
Takk til Hobbykokken for oppskrift og inspirasjon. Tomatsausen er svært allsidig. Gi denne tomatsausen 15 minutter under trykk og du får et utenomjordisk resultat verdt en shoutout i de gastronomiske galakser. Har du ikke trykkoker, kan du følge samme oppskrift, men beregne minst 45 minutter på svak varme for å oppnå samme resultat
Pasta og tomatsaus er en gjenganger her i huset. Tomatsausen blir så godt som alltid litt forskjellig hver gang jeg lager den, og det er fordi jeg har oppi det jeg føler for akkurat når den skal lages