1 lite glass Thai Red Curry Paste, 110 g, eller 1/2 glass stort. 250 g torsk i terninger 1 1/2 cm. 1 lite glass Thai Red Curry Paste, 110 g, eller 1/2 glass stort. 250 g torsk i terninger 1 1/2 cm 250 g laks i terninger 1 1/2 cm dill, persille, koriander, basilikum eller hva du måtte ha, fersk eller tørket
I dag serverer jeg dere en nydelig suppe som virkelig løfter en traust torsk til nye høyder. 450 g torsk. ♦ Skjær torsk i terninger og ha i suppen helt til slutt, den trenger kun 4-5 minutter. 450 g torsk. ♦ Skjær torsk i terninger og ha i suppen helt til slutt, den trenger kun 4-5 minutter ♦ Krydre godt, smak gjerne til hvor sterkt du vil ha det
Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. Karripasta brukes i curry og er en viktig del av det nasjonale kjøkken i Thailand, Malaysia, Indonesia og Singapore
En enkel måte å gjøre hverdags-torsken mer spennende på. 800 gr torskefilet (skinn- og benfri). 2 ss Thai Fish Sauce (Santa Maria). 4 personer 800 gr torskefilet (skinn- og benfri). 2 ss Thai Fish Sauce (Santa Maria)
Trukket torsk over spinat med krydret ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør. Server med kokt jasminris på siden og litt ekstra thai sweet chili sauce
Til kvelds kom broderen og dama på Boo Paht Curry – Curry krabbe på thai vis, og de likte det godt. På knappe 2 timer fikk jeg 6 paler, 2 lyr og en fin torsk på over kiloen
Det starter med kjøttfri mandag med deilig pai og fortsetter med trukket og stekt torsk med ulike tilbehør, hjemmelagde, saftige kjøttboller, fredagspizza, gjærbakst og en mektig og god sjokoladefondant som ukens dessert