Litt matprat igjen. - 250g torsk (jeg brukte fersk torskefilet)- 200g reker- 1ts JBK-mel- 1-2 egg- 150g cottage cheese- 50g tyrkisk yoghurt- 1stk dampet blomkål- 1ts sennep- 1-2 stk brødskive (jeg brukte lavkarbo brød fra Sverige som jeg stekte sprø i en tørr panne)- Parmesan (mengde etter eget ønske)- Salt, pepper, muskat, 1/2 buljongterning- Vårløk- Karri Slik gjør du
350 gr Torskefilet. Del ca 350 g torskefilet i porsjonsstykker, og legg over i en ildfast form. #middag #fiskemiddag #torsk #cod #tabbouleh #digg #smakfult #bulgur #helenorgekoker #helenorgesmiddag #matprat #matbloggsentralen #nrkmat #adams #adamsmatkasse #inspirasjon #blogg #blog #matblogg #foodblog #instamat #instafood #sunt #healthy #instadinner 1 stk Banansjalottløk. 350 gr Torskefilet. ca 350 g torskefilet i porsjonsstykker, og legg over i en ildfast form
Oppskriften kommer fra Matprat, og du finner den her. 800 g torskefilet. 800 g torskefilet. Som oftest er det vegetaroppskrifter jeg legger på denne bloggen, men her kommer, som en variasjon, en oppskrift med fisk
Til 2 personer400 g torskefilet1 pk smårettbacon (200 gr) evt annen bacon i små terningersalt og peppermel til å vende fisken i1 pk cherrytomater ca 20 stk, eller 4 vanlige tomatertimianasparges etter ønskeSjekk at fiskefileten er beinfri, og fjern evt. 400 g torskefilet