- 1 dl ris + lettsaltet vann- 100 g skinn og benfri torskefilet- 1/2 liten paprika- 1/2 liten løk- 1 ss hvetemel- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning- 1,5 dl fløte- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt mais- litt paprikaBle du fristet
350 - 400 gr torskefilet uten skinn og bein. 350 - 400 gr torskefilet. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
torskefilet. Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. uten skinn og bein. Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best
Krydre med salt og pepper. Kok dem sammen med chili til de er myke. Smak til med salt og pepper. 500 g torskefilét uten skinn og ben. 500 g torskefilét uten skinn og ben
Steikt ørret filet medskinn, steikt ris med egg, og wokede grønnsaker. Onsdag denne uken var jeg på kafé med tre andre som blogger her i fra Bergen, og jeg skal si de var noen inspirerende og koselige damer
Kok opp vann med salt, legg i fisken og gi den et oppkok. Lag saus ved å varme flytende margarin i en kasserolle, rør inn hvetemel og spe med melk, litt om gangen
Hell suppen i suppeskåler, legg på reker og pynt med en dusk dill. Rens fisken fri for bein og skinn, hvis du ikke har kjøpt filet uten bein og skinn og skjær den i passende biter
Denne thaisuppen med kokosmelk, grønn curry og fisk fant vi på Godfisk. Den ble dog litt vel spicy så vær forsiktig med curryen (tror jeg hadde oppi litt vel masse…)
Tin torskefileten helt om den er frossen og klipp den opp i biter. Server med et godt brød på siden. Har noe festet/»brent» seg i bånn av gryten, skraper du dette forsiktig av nå så det blander seg med sausen