Torskefilet med skinn oppskrifter

Torskefilet i løk- og paprikasaus

Torskefilet i løk- og paprikasaus

- 1 dl ris + lettsaltet vann- 100 g skinn og benfri torskefilet- 1/2 liten paprika- 1/2 liten løk- 1 ss hvetemel- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning- 1,5 dl fløte- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt mais- litt paprikaBle du fristet
Torsk med mascarpone i folie

Torsk med mascarpone i folie

Krydre de frosne torskefiletenemed sitronpepper og salt på begge sider og legg dem over lett créme fraichen
Asiatisk torskeform

Asiatisk torskeform

Server torskeformen med ris og salat ved siden av. 800  g  torskefilet, uten skinn og bein. 800  g  torskefilet, uten skinn og bein
Hjemmelagde fiskepinner

Hjemmelagde fiskepinner

torskefilet. Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. uten skinn og bein. Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best
Torsk med pinjekjerner og søtpotetmos

Torsk med pinjekjerner og søtpotetmos

Krydre med salt og pepper. Kok dem sammen med chili til de er myke. Smak til med salt og pepper. 500 g torskefilét uten skinn og ben. 500 g torskefilét uten skinn og ben
Ovnsbakt torsk med pesto

Ovnsbakt torsk med pesto

Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie
Ukemeny med handleliste

Ukemeny med handleliste

Steikt ørret filet medskinn, steikt ris med egg, og wokede grønnsaker. Onsdag denne uken var jeg på kafé med tre andre som blogger her i fra Bergen, og jeg skal si de var noen inspirerende og koselige damer
Kokt torsk med gulrotstuing og bacon |

Kokt torsk med gulrotstuing og bacon |

Kok opp vann med salt, legg i fisken og gi den et oppkok. Lag saus ved å varme flytende margarin i en kasserolle, rør inn hvetemel og spe med melk, litt om gangen
Grønn currysuppe med torsk og reker

Grønn currysuppe med torsk og reker

Denne thaisuppen med kokosmelk, grønn curry og fisk fant vi på Godfisk. Den ble dog litt vel spicy så vær forsiktig med curryen (tror jeg hadde oppi litt vel masse…)
Bacalao

Bacalao

Tin torskefileten helt om den er frossen og klipp den opp i biter. Server med et godt brød på siden. Har noe festet/»brent» seg i bånn av gryten, skraper du dette forsiktig av nå så det blander seg med sausen