)Torskefilet eller annen hvit fiskDillGressløkRødløkHvitløkFrisk chilisalt og pepperSpekeskinkeSitronDet kommer veldig an på hvor store fileter du får tak og hvor mange som skal spise
Ovnsbakt torsk med søtpotet og spekeskinke. 5-6 skiver spekeskinke (eller bacon). ♦ Smør pesto over torskefiletene og legg i en ildfast form med spekeskinke surret rundt, bak i ovnen på 180 grader i 20 min. 5-6 skiver spekeskinke (eller bacon). ♦ Smør pesto over torskefiletene og legg i en ildfast form med spekeskinke surret rundt, bak i ovnen på 180 grader i 20 min ♦ Skjær en søtpotet i mindre biter og bak i ovnen på 180 grader i 20-25 min ved siden av torsken
Spekeskinke. Mens fisken står i ovnen og godgjør seg kan du smelte smør i en kjele, ha oppi paprikapulver, chili, sjalottløk, sitronsaft og spekeskinke og la det putre et par minutter
Skjær torskefileten i passe store porsjonsstykker. 8 skiver løvtynn spekeskinke. Lag bunter av 2-3 asparges (passer til forrett, som lunsj gjerne flere), og pakk de inn i spekeskinke (jeg brukte Serranoskinke). 700-800 gr torskefilet. 700-800 gr torskefilet
Skjær torskefileten i jevnstore stykker, og skjær hvert av dem i to til to tynne fileter. Stekt torsk fylt med ost og spekeskinke er en spenstig rett med god smak
2 torskefileter, hver på ca 150- 200 gram. 4 skiver spekeskinke eller bacon. Legg skivene med spekeskinke i en liten brødformeller lignende og sett i ovnen samtidig med fisken, stå i ca 10 minutter til de blir sprø. 4 skiver spekeskinke
Surr tilslutt to skiver spekeskinke tett rundt fisken. Torsk med soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 8 skiver spekeskinke. Torsk med soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner Ingredienser. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 8 skiver spekeskinke
Panert torsk med kokte poteter, gulrotstuing og sprøstekt spekeskinke, 4 porsjoner. 800 gram torskefilet, fri for skinn og bein (jeg brukte to pakker med Findus Gourmet Torskefilet). 8 skiver spekeskinke. Stek tilslutt spekeskinken 1-2 minutter på hver side i tørr, varm stekepanne. Panert torsk med kokte poteter, gulrotstuing og sprøstekt spekeskinke, 4 porsjoner. 800 gram torskefilet, fri for skinn og bein (jeg brukte to pakker med Findus Gourmet Torskefilet)
spekeskinke, vi brukte kalkunskinke. Torskewraps, Verdens beste tomatsuppe, Laks i ovn, Norsk fiskesuppe, 50% Fredagspizza/50% pizza med spekeskinke og Creme Fraiche. Pizza, 50% Fredagspizza/50% med spekeskinke og Creme Fraiche. 800 g torskefilet (til wraps). Tweet This Post 800 g torskefilet
Torskefilet, frosne grønnsaker og smeltet smør. Spekeskinke og grønne oliven m/paprika. For dem som fulgte min forrige «økt» her på bloggen så fikk de sikkert med seg at jeg fjernet 17 kilo med Lavkarbo diett og trening for ett par år siden
eller torskefileten neste gang du baker fisk i ovnen. Pestoen smaker fantastisk på brødskiven sammen med spekeskinke, spekepølse, skinke, roastbeef, reker eller laks