Stekt torskeloin med pesto, bacon,. Skyll deretter saltet av torskeloinen under kaldt vann i vasken. Legg torskeloinene i pannen med skinnsiden ned (eller der skinnet har vært) og la de ligge stille til de får en fin farge
Torsk og rødvin hører som kjent sammen. Torsk og rødvinssaus hører også sammen. -) Smakfullt. Stekeovn 200 grader 30-40 minutter midt i ovnen (potetene)
Posted by torill. Tweet. Det er ikke mye som slår fersk torsk for meg, det er rett og slett nydelig. Dessuten er det så vakkert med den kritthvite fisken på tallerkenen også, spesielt hvis tilbehøret er litt fargerikt
Tin torskeloinene. Ha marinaden over de tinte torskeloinene og la stå i kjøleskap i ca. Ta torskeloinene ut av marinaden og hell marinaden over i pannen med tilbehøret og la det putre inn
Denne uken har vi testet retten Torskeloin med paprikamiks. 460 g torskeloin. 460 g torskeloin. Kokebloggen fortsetter å teste Rema 1000 sitt «under 100-lappen»-konsept
Pepperbakt torskeloin og bechamel (hvit saus) med bacon er ganske enkelt godt. torskeloin. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 200 gr torskeloin
ca 700 g torskeloin. ca 700 g torskeloin. Posted by Torill Anita. Tweet. Denne oppskriften stammer fra programmet 4-stjerners middag på TV Norge for en stund siden