Jeg har ungarsk familie og vi spiser alltid dette når vi er på ferie der nede. Ha olje i en panne eller gryte, minst 5 cm dypt, varm oljen til 180-190 grader. Ha olje i en panne eller gryte, minst 5 cm dypt, varm oljen til 180-190 grader Legg deigen forsiktig oppi den varme oljen, la steke til den er gyldenbrun og fin under, ca 2 minutter, snu og stek på andre siden
Ha olje i en panne eller gryte, minst 5 cm dypt, varm oljen til 180-190 grader. Langos ble jeg for første gang kjent med i Ungarn for 10 år siden, og det har siden den gang vært en av mine største favoritter der nede når jeg vil ha noe kjapp,enkel,billig og deilig mat
En slik gryte spiser man helst med hvitt brød til, og det er faktisk veldig veldig godt. Som vanlig alt i en gryte og en rett som så og si lager seg selv, det elsker vi
Lagde deilig gryte da jeg kom hjem, og har ellers bare slappet av på sofaen – deilig med helg asså. Varm opp en gryte på stekeplaten og ha i litt nøytral olje, mens kapper du pølsen i biter
Ungarske pølser. lager supper og gryter. Ungarsk paprika- se under ungarsk mat kategorien i arkivet(-. bruker det når jeg koker gryter, gir en fin fylde, dere ser det anbefalt i flere av oppskriftene mine