Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Røren har en konsistens som tykk vaffelrøre eller kakerøre. Perfekt til lavkarbo dietter der man ofte får i seg lite fiber, men kan naturligvis spises av alle som liker noe godt
Jeg har et glass i kjøleskapet som jeg bruker til å vende for eksempel fisk som skal stekes eller når en vaffelrøre eller pannekakerøre skal lages i en fei
Lag vaffelrøre som vanlig (med eller uten havregryn – traditionell eller lavkarbo – hvordan er helt opp til deg) men bytt ut sukker, vanilje , kardemomme og/eller kanel med salt, pepper og tørket basillikum eller ønsket krydder
- kakao- nøtter- kesam- lavkarbo kakemix- vaniljeessens- cocosa- bananDet blir mye slump, men jeg mikser alle de tørre ingrediensene sammen og tilsetter væske til røra blir deigete i konsistensen
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Sukkerfrie, melfrie, glutenfrie og lavkarbo vaflerNorsk - 6 vaffelplater200g kremost (Philadelphia)2-3 ss sukrinmelis (evt. annen søtning etter smak)Noen klyper vaniljeNoen klyper malt kardemomme4 egg1 1/2 ts bakepulver1 1/2 ss fiberhusk- Visp sammen egg og kremost til en glatt røre- Tilsett alle ingrediensene og bland godt- La røra stå og svelle til den blir litt tykkere enn vanlig vaffelrøre (spe på med fløte om den blir for tykk)English - 6 waffles200g cheese spread (Philadelphia)2-3 tbs powdered erythritol (or other sweetener to taste)A few pinches of vanillaA few pinches of ground cardamom4 eggs1 1/2 ts bakingpowder1 1/2 tbs psyllium seed husks- Whip together eggs and cheese to a smooth batter- Add all the ingredients and mix well- Leave the batter to get a bit thicker than regular waffle batter (add some cream if it's too thick)Source Norsk - 6 vaffelplater