Smalahovene har fått koke opp, grønnsakene er lagt i og eggehvitestoffene skummes av. Og det er ikke verre enn at denne stykningsdelen gir noe av de mest smakfulle kjøttet på sauen
La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
I går kveld fikk vi besøk av gode venner. Smalahove. Du skal ta kjelen av plata før det starter å koke. Jeg googlet smalahove og for de som aldri har sett eller hørt om det før så kan jeg fortelle deg at det ikke ser veldig delikat ut
I går kveld fikk vi besøk av gode venner. Smalahove. Du skal ta kjelen av plata før det starter å koke. Jeg googlet smalahove og for de som aldri har sett eller hørt om det før så kan jeg fortelle deg at det ikke ser veldig delikat ut
Man starter ved fremre del av hodet og snitter seg bakover mellom tennene i over- og underkjeven. Smalahove kan enten trekke i vann eller dampes på rist eller pinner slik som pinnekjøtt
Man starter ved fremre del av hodet og snitter seg bakover mellom tennene i over- og underkjeven. Smalahove kan enten trekke i vann eller dampes på rist eller pinner slik som pinnekjøtt