Viktigste ingrediens i sauerkraut oppskrifter

Hvordan fermentere kål - sauerkraut

Hvordan fermentere kål - sauerkraut

Det viktigste er likevel kål og salt, du kommer langt med. bare de to ingrediensene. timian, salt og pepper, for å gisauerkrauten ekstra fyldig smak
Sukkerfri solbærgelè med vaniljesaus

Sukkerfri solbærgelè med vaniljesaus

Ha så i de øvrigeingrediensene og bland godt. Du lærer å lage surdeigsbrød, vannkefir og sauerkraut. Siden jeg for tiden er nettverksløs hjemme er det dårlig med tilbakemeldinger fra meg på alle spørsmålene og kommentarene jeg får om dagen

Brygg med en Bryggmester - Mike Murphy fra Lervig

Følg hjertet ditt, ikke tenk så mye på ølstilen, tørr å lek med ingredienser. Lervig ønsker å komme mer inn på det Tyske markedet og tenker å kjøre et stunt hvor de lager surøl av sauerkraut
Ny sjanse! Fermenteringskurs 24. april.

Ny sjanse! Fermenteringskurs 24. april.

Vi lager sauerkraut, kokosyoghurt, fermentert ketchup, salsa med mere. Lær deg å lage levende, enzymrik mat som itilleggtil å smake nydelig er viktig for helsa
Super næringsrik sauerkraut

Super næringsrik sauerkraut

Tilsett andre grønnsaker om du ønsker det og  resten av ingrediensene. Sauerkrauten er proppfull av gode bakterier, enzymer, fytokjemikalier, a vitamin, b- (inkl

Kimchi

Her er det også flere ingredienser, og fermenteringstidenikkelike lang. Det kan vel kalles den asiatiske versjonen av sauerkraut